Mohamed från Örebro har bott i Sverige i sex år och har tyckt att det är svårt att hitta ett jobb han trivs i Sverige men har inte gett upp. Han har jobbat mestadels inom restaurangbranschen och har på så sätt fått träning i hur det är att arbeta i Sverige och söker jobb dagligen för att prova på något nytt då han vill komma bort från restaurangbranschen ett tag. Han trivs på sätt och viss i restaurangbranschen men efter att ha arbetat i din branschen både i sitt hemland samt i Sverige så önskar han att få prova något nytt.

Mohamed kom i kontakt med Digital Assistans och har på digitalassistans.se sök jobb dagligen i cirka en månad och har fått komma på en intervju, efter cirka 2 månader så fick han till slut det samtal han hoppades på att få och nu har han äntligen hittat ett nytt jobb.

Lycka till Mohamed önskar Digital Assistans